Webinar tandheelkunde bij paarden

 

Meer weten over tandheelkunde bij paarden?

Neem deel aan het Webinar van Horse Dental Equipment op 3 april, 18.00 uur.

Op 3 april vertelt Dr. Tilman Simon tijdens een Webinar alles wat u altijd al heeft willen weten over tandheelkunde bij paarden. Het Webinar wordt verzorgd door onze partner Horse Dental Equipment. Aan het Webinar zijn alleen de kosten voor het inschrijfgeld van €19,- verbonden. U kunt zich inschrijven via onderstaande link:

Schrijf u nu in!

Tijdens het Webinar zal er speciale aandacht zijn voor extractie van snijtanden, wolfstanden en hoektanden bij paarden. Ingezoomd gaat worden op indicaties en technieken. Met name de technieken die toegepast kunnen worden variëren van eenvoudig tot gecompliceerd. Dr. Simon zal u voorzien van alle informatie die nodig is om een succesvolle extractie in het veld uit te voeren. Van indicatie en diagnostiek, tot keuze van apparatuur en anesthesie. Eveneens wordt besproken hoe u complicaties kunt beheersen en de beste nazorg kunt geven.

Profiteer van de vergaande kennis van Dr. Simons, dankzij zijn tientallen jaren ervaring in de tandheelkunde van paarden. Dr. Simon is gecertificeerd diergeneeskundige in de tandheelkunde (Beierse Kamer van Dierenartsen in München, Swiss Veterinary Association). Hij is auteur van een leerboek over paardentandheelkunde en is werkzaam als instructeur voor paardentandheelkunde in diverse landen over de hele wereld.

Deelnemers aan het Webinar ontvangen een aanwezigheidscertificaat. Als je het live Webinar niet kunt bijwonen, ontvang je de link van de opname 7 dagen later om deze on-demand te bekijken.


Bekijk het gehele assortiment van HDE

Per 1 augustus heeft UD Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services overgenomen. Namens het team van Brocacef Supplies & Services wensen we u het beste voor de toekomst. Heeft u naar aanleiding van deze pop-up nog vragen? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst van Brocacef Supplies & Services (T: 030 686 22 22 / E: extramuraal@brocacefsupplies-services.nl) of UD Vet (T: 030 241 4246 / E: info@ud-vet.nl)