Vakgebieden

Welkom bij de online shop van Brocacef Supplies & Services voor de veterinaire sector. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment veterinaire supplies en services voor ieder vakgebied.

Uitgelichte producten

No products found
 

Uw partner in veterinaire supplies & services

U kunt het assortiment in onze online webshop op twee manieren bekijken; U kunt hier de keuze maken voor een assortimentsindeling gebaseerd op uw vakgebied: gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, paard en laboratorium/praktijk benodigdheden. Of door te segmenteren op de productcategorieën: apparatuur, disposables, instrumentaria en praktijkbenodigdheden.

Zo kunt u gericht zoeken naar de producten die u voor uw kliniek of praktijk nodig heeft. Als partner willen wij u ontzorgen en zijn wij actief bezig met de ontwikkelingen in de veterinaire sector.

Daarbij leveren wij ook diverse services zoals ICT ondersteuning, drukwerk en technische service. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor al uw supplies en services. Als partner leveren wij niet alleen producten maar een totaalpakket voor de gehele veterinaire sector.

Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen u te woord staan en ondersteunen bij het vinden van de juiste benodigdheden en diensten.


Klik hier voor contact
 

De producten en diensten van Veterinaire Dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor apparatuur en benodigdheden voor eerstelijns diergeneeskunde en voor gespecialiseerde tweedelijns onderzoeken en behandelingen. Wij voorzien klanten in de gehele veterinaire sector zodat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunnen bieden.

Het assortiment wordt steeds verder uitbreid met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment supplies van de bekende leveranciers.

Ons doel is het bieden van een ideale combinatie met een volledig assortiment in veterinaire supplies en ondersteunende services. U kunt op ons vertrouwen dat wij als professionele partner inspelen op innovatie en ontwikkeling waarmee wij u in de dagelijkse praktijkvoering volledig kunnen voorzien.

U kunt bij onze Veterinaire Dienstverlening ook terecht voor ondersteunende veterinaire services. Zoals onze ICT dienstverlening die altijd voor u klaarstaat met een professionele klantenservice en een ervaren technische service. Levering, installatie en onderhoud van ons veterinaire apparatuur wordt verzorgd door de engineers van onze Technische Service.


Over onze Technische Service
 

Veterinaire Dienstverlening door Brocacef Supplies & Services

Vetin is vanaf heden de online shop voor Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services. Onze nieuwe dienst voor de veterinaire sector.

Voor uw dagelijkse praktijkvoering vindt u bij ons een uitgebreid assortiment hoogwaardige apparatuur, instrumenten en toebehoren.

De engineers van onze Technische Service verzorgen voor u levering, installatie en onderhoud. Zij zijn NMi-erkend keurder en daarnaast ISO 9001:2015-gecertificeerd. Uw automatisering is in veilige handen bij onze ICT Dienstverlening.

En ook voor verpakkingen, disposables en drukwerk (op maat) kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op met onze collega’s van de Klantenservice voor meer informatie.


Contact met klantenservice?

Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet