Technische Service

Een goed uitgeruste apotheek of dierenartsenpraktijk beschikt over een steeds groter aantal apparaten en instrumentaria. De technische ontwikkeling staan niet stil en in de toekomst zal het gebruik van complexe medische apparatuur alleen maar toenemen.

 

Dienstverlening op maat

Veel apparatuur vraagt om tijdig onderhoud en een technische check up. Of het nu gaat om het installeren van een autoclaaf, het kalibreren van een infuuspomp of olie verversen van de compressor van een tandheelkundige unit, tijdig en vakkundig uitvoeren van deze werkzaamheden draagt bij aan de levensduur van uw apparatuur en kan storingen voorkomen.

Bij de Technische Service van Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor dienstverlening op maat: advies, installatie en onderhoud.

Al meer dan 40 jaar is onze technische service een begrip, binnen zowel de extramurale als intramurale markt. Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt gebruik van onze diensten.

Voor onderhoud aan veterinaire apparatuur hebben wij een aantal jaar geleden onze kennis uitgebreid, door engineers van Vetin te verwelkomen binnen ons team.


Neem contact op met onze collega's

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

 

De pluspunten van onze technische service

  • Verkoop van een groot scala aan hoogwaardige apparatuur voor uw praktijk.
  • Levering, installatie en onderhoud bij één leverancier met een Predikaat Betrouwbare Leverancier.
  • Ruime ervaring met bereidingsapparatuur, afhaalkluizen en het kalibreren en justeren van meetapparatuur.
  • NMi-erkend keurder, daarnaast ISO 9001:2015-gecertificeerd.
  • Dé specialist op het gebied van (GMP) verpakkingen voor de intramurale en extramurale markt, cosmetische en veterinaire sector.

Veiligheidgarantie door middel van patch management

De betrouwbaarheid van uw bereidingsapparatuur is van groot belang voor uw productieproces. Daarom onderhouden, valideren en kalibreren onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers uw apparatuur. Dit doen we voor zowel de extramurale- als intramurale markt.

We zijn NMi erkend keurder voor het kalibreren van balansen, werken samen met Agentschap Telecom afdeling Metrologie en Waarborg, voorheen Verispect (Toezichthouder van de Metrologie en Waarborg wet) en zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Kalibratie temperatuur registratie- en monitoringsystemen

Uw meetapparatuur moet betrouwbaar zijn en van goede kwaliteit. Een belangrijk onderdeel is temperatuurbewaking van koel- en vrieskasten in de apotheek.

Monitoring hiervan gebeurt met behulp van digitale temperatuur-loggers. Deze dienen conform kwaliteitseisen (o.a. HKZ certificering, gebaseerd op ISO 9001) ook zelf gekalibreerd te worden.

Onze technische service kan deze kalibratiewerkzaamheden voor u verrichten en waar nodig justeren. Wij kunnen een korte afwezigheid van uw loggers garanderen door een grote flexibiliteit en korte doorlooptijd van kalibraties. Alle merken worden gekalibreerd tegen een scherp tarief.

Installatie en technische ondersteuning afhaalkluizen

Afhaalkluizen en geneesmiddelendispensers installeren wij voor u in de apotheek. Bij storingen zorgt onze servicedienst ervoor dat deze zo snel mogelijk opgelost worden zodat u en uw patiënten minimale hinder ondervinden.