Paarden

Welkom in de online shop van Brocacef Supplies & Services. De plek voor een uitgebreid aanbod veterinaire supplies en services in de diergeneeskunde speciaal voor paarden. De Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services levert producten en diensten aan onder andere reguliere dierenklinieken, specialistische klinieken en (Universitair) Diergeneeskundige Centra.

Uitgelichte producten

No products found
Categoriëen

Leveranciers

Producten

    Geen producten gevonden
 

Uw partner in veterinaire supplies & services

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment producten gericht op de behandeling en genezing van paarden. Van apparatuur en instrumenten, tot disposables en andere benodigdheden, allemaal voor de behandeling van paarden. Denk bijvoorbeeld aan middelen en benodigdheden voor uitgebreide diagnostiek met behulp van röntgenonderzoek, echografie, CT-scan, scintigrafie en endoscopie. Maar ook voor opname, behandeling en uiteenlopende operaties.

U kunt in onze webshop gericht zoeken op productcategorieën, zoals apparatuur, disposables, instrumenten en (praktijk)benodigdheden. Zo vindt u altijd de producten die u voor uw kliniek of praktijk nodig heeft. Als partner van de veterinaire sector willen wij u ontzorgen en zijn wij actief bezig met de ontwikkelingen op veterinair gebied.

Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen en helpen u graag verder.


Neem contact op
 

Benodigdheden voor paardenklinieken

In Nederland zijn ongeveer 450.000 paarden en 400.000 ruiters actief in verschillende takken van sport en recreatie. Paardensporten zoals: endurance, dressuur, springen, western, cross country, military, natural horsemanship en vele andere mogelijkheden. Deze sporten kunnen veel van een paard vergen en het is daarom zaak dat de dieren in goede conditie zijn en blijven. Er zijn strenge controles en er worden hoge eisen gesteld op professioneel niveau.

De mogelijkheden en ontwikkelingen  op het gebied van paardengeneeskunde groeien daarom ook gestaag met specialistische klinieken en universitaire centra. Om deze specialistische behandelingen en operaties mogelijk te maken, zijn instrumenten en apparatuur die voldoen aan hoge kwaliteitseisen nodig.

De gecompliceerde anatomie van het paard vereist een breed spectrum aan benodigdheden. Brocacef Supplies & Services levert een uitgebreid assortiment met gespecialiseerde producten en benodigdheden voor: anesthesiologie, chirurgie, diagnostische beeldvorming, gedragspoli, heelkunde, inwendige ziekten, benodigdheden voor opname en intensieve zorg, orthopedie, smederij, tandheelkunde en voortplanting.

Om de kwaliteit van onze supplies en services te waarborgen, werken wij samen met hoogstaande leveranciers en partners. Door deze bundeling van krachten heeft onze veterinaire diensterlening veel specialistische ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij de meest moderne apparatuur en technieken leveren, zoals endoscopie van de mondholte, röntgenfotografie en CT-scans.

 

Uw partner in supplies & services

U kunt bij ons terecht voor apparatuur en benodigdheden voor eerstelijns diergeneeskunde en voor gespecialiseerde tweedelijns onderzoeken en behandelingen. Wij voorzien klanten in de gehele veterinaire sector zodat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunnen bieden. Het assortiment wordt steeds verder uitbreid met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment medische benodigdheden van bekende leveranciers als HDE en Midmark.

Daarbij leveren wij ook diverse aanvullende diensten zoals drukwerk, verpakkingen en niet te vergeten onze technische service voor onderhoud en reparatie van al uw apparatuur. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor al uw supplies en services. Als partner leveren wij niet alleen producten maar een totaalpakket voor de gehele veterinaire sector.

De Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services biedt hiermee een ideale combinatie van een volledig assortiment in veterinaire supplies en ondersteunende services.

U kunt erop vertrouwen dat wij als professionele partner inspelen op ontwikkelingen en innovaties waarmee wij u in de dagelijkse praktijkvoering kunnen ondersteunen en voorzien van de juiste benodigdheden.


Onze Technische Service

Het HDE assortiment bestaat uit een brede range betrouwbare en kwalitatieve instrumenten. Lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en geruisloos in het gebruik. Doeltreffend en betrouwbaar en al wereldwijd bewezen toegepast op honderdduizenden paarden.

Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Per 1 augustus heeft UD Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services overgenomen. Namens het team van Brocacef Supplies & Services wensen we u het beste voor de toekomst. Heeft u naar aanleiding van deze pop-up nog vragen? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst van Brocacef Supplies & Services (T: 030 686 22 22 / E: extramuraal@brocacefsupplies-services.nl) of UD Vet (T: 030 241 4246 / E: info@ud-vet.nl)