Over ons

“Klantgerichte diensten en een goede service van hoge kwaliteit gaan hand in hand bij Brocacef Supplies & Services. Het is onze ambitie ons assortiment te blijven aanvullen met producten en diensten waar u behoefte aan heeft om u te ontzorgen in uw dagelijkse praktijk.” Roelof Overbeek, directeur Brocacef Supplies & Services.

 

Brocacef Supplies & Services – uw veterinaire dienstverlener

De handelsonderneming Brocacef Supplies & Services B.V. is onderdeel van Brocacef Groep N.V. en ooit ontstaan vanuit het voormalige Blokland Pack.

Met ruim 55 jaar ervaring in de intramurale en extramurale markt, de veterinaire en cosmetische sector bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van apparatuur, medische disposables, verpakkingsmateriaal en drukwerk (op maat).

Tevens ondersteunen wij u graag met onze Technische Service en ICT Dienstverlening.

De pluspunten van Brocacef Supplies & Services

  • Een uitgebreid assortiment hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren
  • Levering, installatie en onderhoud door engineers van onze Technische Service
  • NMi-erkend keurder, daarnaast ISO 9001:2015-gecertificeerd
  • Uw automatisering in veilige handen bij onze ICT Dienstverlening
  • Dé specialist op het gebied van verpakkingen, disposables en drukwerk (op maat)
  • Eén leverancier voor al uw veterinaire apparatuur met een Predikaat Betrouwbare Leverancier.

Meer over onze Technische Service
 

Over Brocacef

Brocacef Groep, gevestigd in Maarssen, is een groep van ondernemingen actief op het gebied van de gezondheidszorg. Naast de distributie van geneesmiddelen en medische producten, ontwikkelt en implementeert Brocacef Groep apotheek- en farmaceutische zorgconcepten.

De groep is met name bekend dankzij de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU.

Bij Brocacef Groep werken ca. 5.400 medewerkers, die zich iedere dag inzetten om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg mogelijk te maken.

De groep is onderdeel van de PHOENIX group in Mannheim met ruim 30.000 medewerkers in 26 landen. En onderdeel van McKesson in San Francisco waar circa 70.000 medewerkers werkzaam zijn. Meer informatie vindt u op www.brocacef.nl


Lees verder over Brocacef

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

 

Alle benodigde supplies & services voor uw dagelijkse praktijkvoering

Binnen Brocacef Supplies & Services voeren wij een selectie producten, voorheen bekend onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS). Een assortiment disposables en gebruiksgoederen voor uw dagelijkse praktijk. Daarnaast leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren.

Daarnaast leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren. Onze internationale samenwerking met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten stelt ons hiertoe in staat. Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning.

Daarnaast zien wij het als taak om u samen met onze partners te ondersteunen in de vorm van praktische, interactieve workshops die wij – mede – organiseren.


Bekijk onze leveranciers
 

Onze workshops zijn uniek en praktisch

Onze partners, met name leveranciers van apparatuur, organiseren regelmatig workshops en webinars. Deze kenmerken zich door een grote variatie in onderwerpen bestemd voor zowel dierenartsen als dierenartsassistenten en paraveterinairen. Het unieke van de workshops is het geringe aantal deelnemers en de praktische benadering.

Via onze nieuwsberichten op de website houden wij u op de hoogte van geplande activiteiten. Wilt u niets missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, waarin wij u tevens op de hoogte houden van assortimentswijzigingen en interessante aanbiedingen.

Als partner voor uw dagelijkse praktijk biedt de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services u alles onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor (medische) disposables en gebruiksgoederen, hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren.

Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in ICT Dienstverlening en uitgebreide technische ondersteuning van onze engineers.

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.

Meer weten over tandheelkunde bij paarden?

18 maart 2021

Op 3 april vertelt Dr. Tilman Simon alles over tandheelkunde bij paarden. Dit Webinar wordt mogelijk gemaakt door HDE.

Meer lezen

Eindejaarsactie diverse apparatuur

15 december 2020

Tot en met 31 december 2020 voor u als dierenarts binnen het vakgebied van Gezelschapsdieren interessante eindejaarsacties.

Meer lezen
HDE set 3 met waterkoeling

Eindejaarsactie Horse Dental Equipment

3 december 2020

Tot en met 31 december 2020 ontvangt u 10% korting op een aantal sets van Horse Dental Equipment.

Meer lezen