Nieuws

 Graag houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services. Lees hiervoor onze nieuwsberichten op deze pagina. Wilt u als eerste eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwsfeiten en aanbiedingen? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws

Brocacef Supplies & Services beëindigt haar veterinaire activiteiten per 1 augustus 2021.

27 juli 2021

Per 1 augustus neemt UD Vet de veterinaire activiteiten over van Brocacef Supplies & Services.

Meer lezen

Meer weten over tandheelkunde bij paarden?

18 maart 2021

Op 3 april vertelt Dr. Tilman Simon alles over tandheelkunde bij paarden. Dit Webinar wordt mogelijk gemaakt door HDE.

Meer lezen

Eindejaarsactie diverse apparatuur

15 december 2020

Tot en met 31 december 2020 voor u als dierenarts binnen het vakgebied van Gezelschapsdieren interessante eindejaarsacties.

Meer lezen
HDE set 3 met waterkoeling

Eindejaarsactie Horse Dental Equipment

3 december 2020

Tot en met 31 december 2020 ontvangt u 10% korting op een aantal sets van Horse Dental Equipment.

Meer lezen

Neem een kijkje in onze nieuwe webshop

24 september 2020

Vanaf vandaag verwelkomen wij u graag in onze vernieuwde online shop op het vertrouwde adres: www.vetin.nl. Nu met nog meer...

Meer lezen

Alle benodigde supplies & services op één plek

27 augustus 2020

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige apparatuur, instrumenten en toebehoren ten behoeve van uw dagelijkse praktijkvoering. En ook...

Meer lezen

Brocacef Supplies & Services breidt per 1 mei haar dienstverlening uit

22 april 2020

Eind maart informeerden wij u dat Brocacef Supplies & Services ook na 1 mei 2020 uw vertrouwde partner blijft op...

Meer lezen

Brocacef Supplies & Services blijft uw vertrouwde partner op het gebied van veterinaire apparatuur

24 maart 2020

Eind februari heeft Brocacef Veterinaire Diensten (BVD) bekend gemaakt per 1 mei 2020 te stoppen met haar activiteiten. In het...

Meer lezen

Brocacef Veterinaire Diensten neemt Vetin-Aacofarma over

1 mei 2018

Brocacef Veterinaire Diensten, onderdeel van Brocacef B.V. neemt alle activiteiten over van Vetin-Aacofarma (Vetin). Vetin richtte zich tot voor kort...

Meer lezen

Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Uitgelichte producten

No products found
 

Alle benodigde supplies & services voor uw dagelijkse praktijkvoering

Binnen Brocacef Supplies & Services voeren we een selectie producten, voorheen bekend onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS). Een assortiment disposables en gebruiksgoederen voor uw dagelijkse praktijk.

Daarnaast leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren. Onze internationale samenwerking met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten stelt ons hiertoe in staat. Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning.

Daarnaast zien wij het samen met onze partners als taak om u samen met onze partners te ondersteunen in de vorm van praktische, interactieve workshops die wij – mede – organiseren.

Interesse in onze diensten, een vraag of hulp nodig

Neemt u dan contact op met onze collega’s van de centrale servicedesk. Wij helpen u graag verder. Bij hen kunt u terecht voor al uw vragen over onze producten, diensten en mogelijkheden. Tevens kunt u op onze contactpagina het contactformulier invullen met al uw vragen.

Bellen: 030 686 22 60

Contactformulier

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet