Leveranciers

Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers. Een uitgebreid productassortiment en de intensieve samenwerking met onze leveranciers bieden toegevoegde waarde op het gebied van kennis, kwaliteit, service en veiligheid. Niet alleen onze producten zijn duurzaam, óók de band met onze leveranciers.

Leveranciers

PEGASOS

Pegasos is de merknaam van tandheelkundige instrumenten voor paarden. Extractie met hoge...

Assortiment

MELAG

MELAG is de grootste fabrikant van praktijksterilisatoren en thermische desinfectoren die deze...

Assortiment

Heine Optotechnik

De optische instrumenten van Heine Optotechnik worden over de hele wereld gebruikt.

Assortiment

Horse Dental Equipment

Apparatuur van HDE staat garant voor comfort en optimale veiligheid, zowel voor...

Assortiment

B. Braun Medical

Bij de ontwikkeling van hun producten denkt B. Braun Medical altijd een...

Assortiment

Midmark

Als één van de grootste fabrikanten van veterinaire apparatuur onderscheid Midmark zich...

Assortiment

MACH

Mach Nederland is dé specialist in Nederland in medische verlichting. Zij hebben...

Assortiment

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

 

Alle benodigde supplies & services voor uw dagelijkse praktijkvoering

Binnen Brocacef Supplies & Services voeren we een selectie producten, voorheen bekend onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS). Een assortiment disposables en gebruiksgoederen voor uw dagelijkse praktijk.

Daarnaast leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren. Onze internationale samenwerking met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten stelt ons hiertoe in staat. Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning.

Daarnaast zien wij het samen met onze partners als taak om u samen met onze partners te ondersteunen in de vorm van praktische, interactieve workshops die wij – mede – organiseren.


Meer over ons
 

Onze workshops zijn uniek en praktisch

Onze partners, met name leveranciers van apparatuur, organiseren regelmatig workshops en webinars. Deze kenmerken zich door een grote variatie in onderwerpen bestemd voor zowel dierenartsen als dierenartsassistenten en paraveterinairen. Het unieke van de workshops is het geringe aantal deelnemers en de praktische benadering.

Als partner voor uw dagelijkse praktijk biedt de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services u alles onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor (medische) disposables en gebruiksgoederen, hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren.

Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in ICT Dienstverlening en uitgebreide technische ondersteuning van onze engineers.

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.

Via onze nieuwsberichten op de website houden wij u op de hoogte van geplande activiteiten. Wilt u niets missen?

Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief, waarin wij u tevens op de hoogte stellen van assortimentswijzigingen en interessante aanbiedingen.

Per 1 augustus heeft UD Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services overgenomen. Namens het team van Brocacef Supplies & Services wensen we u het beste voor de toekomst. Heeft u naar aanleiding van deze pop-up nog vragen? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst van Brocacef Supplies & Services (T: 030 686 22 22 / E: extramuraal@brocacefsupplies-services.nl) of UD Vet (T: 030 241 4246 / E: info@ud-vet.nl)