Leveranciers

Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers. Een uitgebreid productassortiment en de intensieve samenwerking met onze leveranciers bieden toegevoegde waarde op het gebied van kennis, kwaliteit, service en veiligheid. Niet alleen onze producten zijn duurzaam, óók de band met onze leveranciers.

Leveranciers

PEGASOS

Pegasos is de merknaam van tandheelkundige instrumenten voor paarden. Extractie met hoge...

Assortiment

MELAG

MELAG is de grootste fabrikant van praktijksterilisatoren en thermische desinfectoren die deze...

Assortiment

Heine Optotechnik

De optische instrumenten van Heine Optotechnik worden over de hele wereld gebruikt.

Assortiment

Horse Dental Equipment

Apparatuur van HDE staat garant voor comfort en optimale veiligheid, zowel voor...

Assortiment

B. Braun Medical

Bij de ontwikkeling van hun producten denkt B. Braun Medical altijd een...

Assortiment

Midmark

Als één van de grootste fabrikanten van veterinaire apparatuur onderscheid Midmark zich...

Assortiment

MACH

Mach Nederland is dé specialist in Nederland in medische verlichting. Zij hebben...

Assortiment

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

 

Alle benodigde supplies & services voor uw dagelijkse praktijkvoering

Binnen Brocacef Supplies & Services voeren we een selectie producten, voorheen bekend onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS). Een assortiment disposables en gebruiksgoederen voor uw dagelijkse praktijk.

Daarnaast leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren. Onze internationale samenwerking met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten stelt ons hiertoe in staat. Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning.

Daarnaast zien wij het samen met onze partners als taak om u samen met onze partners te ondersteunen in de vorm van praktische, interactieve workshops die wij – mede – organiseren.


Meer over ons
 

Onze workshops zijn uniek en praktisch

Onze partners, met name leveranciers van apparatuur, organiseren regelmatig workshops en webinars. Deze kenmerken zich door een grote variatie in onderwerpen bestemd voor zowel dierenartsen als dierenartsassistenten en paraveterinairen. Het unieke van de workshops is het geringe aantal deelnemers en de praktische benadering.

Als partner voor uw dagelijkse praktijk biedt de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services u alles onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor (medische) disposables en gebruiksgoederen, hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren.

Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in ICT Dienstverlening en uitgebreide technische ondersteuning van onze engineers.

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.

Via onze nieuwsberichten op de website houden wij u op de hoogte van geplande activiteiten. Wilt u niets missen?

Schrijf u dan onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief, waarin wij u tevens op de hoogte stellen van assortimentswijzigingen en interessante aanbiedingen.

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet