Landbouwhuisdieren

Welkom in de online shop voor Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services. U kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment veterinaire supplies en services voor de behandeling en genezing van landbouwhuisdieren. De Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services levert producten en diensten aan onder andere reguliere dierenklinieken, specialistische klinieken en (Universitair) Diergeneeskundige Centra.

Categoriëen

Leveranciers

Producten

    Geen producten gevonden
 

Uw partner in veterinaire supplies & services

De webshop van Veterinaire Dienstverlening biedt een uitgebreid assortiment voor dierenartsen gericht op landbouwhuisdieren. Apparatuur en instrumenten, disposables en andere benodigdheden voor de behandeling van bijvoorbeeld runderen, varkens, schapen, geiten en kippen.

U kunt in onze webshop gericht zoeken op productcategorieën, zoals apparatuur, disposables, instrumenten en (praktijk)benodigdheden. Zo vindt u altijd de producten die u voor uw kliniek of praktijk nodig heeft.

Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen en helpen u graag verder. Als partner van de veterinaire sector willen wij u ontzorgen en zijn wij actief bezig met de ontwikkelingen op veterinair gebied.

U vindt in onze webshop alle middelen die u als veearts nodig heeft voor bijvoorbeeld een bezoek aan een varkenshouderij, pluimveehouderij of manege.


Over ons
 

Veterinaire benodigdheden voor landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren worden bedrijfsmatig gehouden voor de productie van bijvoorbeeld melk, vlees, wol, veren of eieren. Om het welzijn en de gezondheid te waarborgen, moeten deze bedrijven als het gaat om het houden en verzorgen van dieren aan strenge eisen voldoen.

Als veearts is het daarom van belang om toegang te hebben tot de juiste materialen en apparatuur. Bijvoorbeeld voor de zorg op het gebied van uiergezondheid, productiegerelateerde gezondheidsproblemen, vruchtbaarheidsonderzoek en drachtcontrole, diagnostiek van verschillende aandoeningen, uitvoeren van vaccinaties en andere reguliere werkzaamheden.

Om de diverse onderzoeken mogelijk te maken, zijn er kwalitatieve en hoogwaardige instrumenten en apparatuur nodig. Het onderzoeken van monsters om de verspreiding van ziekten, virussen en bacteriën te voorkomen, kan voor een veehouderij van cruciaal belang zijn. Hiervoor bieden wij bijvoorbeeld microscopen van hoge kwaliteit.

Door nauw samen te werken met leveranciers en partners kunnen wij de kwaliteit van onze supplies en services waarborgen. Door deze bundeling van krachten heeft onze veterinaire dienstverlening veel specialistische ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij de meest moderne apparatuur en technieken leveren.

 

Uw partner in supplies & services

U kunt bij ons terecht voor apparatuur en benodigdheden voor eerstelijns diergeneeskunde en voor gespecialiseerde tweedelijns onderzoeken en behandelingen. Wij voorzien klanten in de gehele veterinaire sector zodat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunnen bieden. Het assortiment wordt steeds verder uitbreid met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

Voor de diergeneeskundige werkzaamheden op en rond veehouderijbedrijven, het behandelen van zieke boerderijdieren en het professioneel begeleiden van houders van melkvee, varkens, geiten, schapen en pluimvee, bent u bij Brocacef Supplies & Services aan het juiste adres.

Daarbij leveren wij ook diverse aanvullende diensten zoals drukwerk, verpakkingen en niet te vergeten onze technische service voor onderhoud en reparatie van al uw apparatuur. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor al uw supplies en services. Als partner leveren wij niet alleen producten maar een totaalpakket voor de gehele veterinaire sector.

De Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services biedt hiermee een ideale combinatie van een volledig assortiment in veterinaire supplies en ondersteunende services. U kunt erop vertrouwen dat wij als professionele partner inspelen op ontwikkelingen en innovaties waarmee wij u in de dagelijkse praktijkvoering kunnen ondersteunen en voorzien van de juiste benodigdheden.


Over onze Technische Service

Als internationaal concern streeft B. Braun Medical naar de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard voor al haar producten, processen en diensten. Zo draagt B. Braun Medical substantieel bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg voor mens en dier.

Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Per 1 augustus heeft UD Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services overgenomen. Namens het team van Brocacef Supplies & Services wensen we u het beste voor de toekomst. Heeft u naar aanleiding van deze pop-up nog vragen? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst van Brocacef Supplies & Services (T: 030 686 22 22 / E: extramuraal@brocacefsupplies-services.nl) of UD Vet (T: 030 241 4246 / E: info@ud-vet.nl)