Laboratorium / Praktijk

Welkom in de online shop voor Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services. Wij bieden producten en diensten voor een breed veterinair spectrum, van reguliere dierklinieken tot aan specialistische klinieken en (Universitair) Diergeneeskundig Centra.

 

UW PARTNER IN VETERINAIRE SUPPLIES & SERVICES

De webshop van Veterinaire Dienstverlening biedt een breed assortiment voor (onderzoeks)laboratoria en praktijkonderzoek. U vindt hier alle instrumenten, apparatuur, disposables en andere benodigdheden om diagnostische bepalingen en specialistisch onderzoek uit te voeren. Geschikt voor:

 • Klinisch-chemische bepalingen
 • Haematologische bepalingen
 • Bacteriologisch onderzoek
 • Parasitologisch onderzoek
 • Mycologisch onderzoek
 • Cytologisch onderzoek
 • Pathologisch onderzoek
 • Immunologisch onderzoek

U kunt in onze webshop gericht zoeken op productcategorieën, zoals apparatuur, disposables, instrumenten en (praktijk)benodigdheden. Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact met ons op.

Wij ondersteunen en helpen u graag verder. Als partner van de veterinaire sector willen wij u ontzorgen en zijn wij actief bezig met de ontwikkelingen op veterinair gebied.


Neem contact op
 

Benodigdheden voor laboratoria

Met ons assortiment bieden wij ondersteuning aan dierenartsen en paraveterinairen voor microbiologische diagnostiek in de kliniek. Evenals middelen voor onderzoekers die werken aan academisch of wetenschappelijk onderzoek op het gebied van specialistische klinische zorg.

Hierbij wordt bijvoorbeeld weefsel of bloed afkomstig van dieren onderzocht op de aanwezigheid van infectieuze agentia of specifieke antistoffen. Zo wordt het mogelijk om diagnostische bepalingen uit te voeren om tot een juiste diagnose en behandeling te komen. U vindt in onze webshop apparatuur voor bijvoorbeeld bacteriologisch onderzoek van voer en drinkwater van gezelschapsdieren, rundvee, pluimvee en paarden.

Het onderzoeken van monsters om de verspreiding van ziekten, virussen en bacteriën te voorkomen kan voor bijvoorbeeld een (pluim)veehouderij, manege of varkenshouderij van cruciaal belang zijn. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld een ruime keuze aan autoclaven en microscopen van hoge kwaliteit, geschikt voor monsteronderzoek van:

 • Bloed: haematologie, klinische chemie, bacteriologie, microscopie en immunologie
 • Urine: klinische chemie, bacteriologie en microscopie
 • Faeces: parasitologie en bacteriologie
 • Huid- en slijmvliesmonsters: parasitologie, cytologie, bacteriologie en mycologie
 • Sperma: microscopie, celtellingen en bacteriologie
 • Hersenvocht: cytologie en bacteriologie
 • Biopten: cytologie, histologie
 • Kadavers: bacteriologie
 • Voer, water en omgevingsmonsters: bacteriologie
 

Uw partner in supplies & services

U kunt bij ons terecht voor apparatuur en benodigdheden voor eerstelijns diergeneeskunde en voor gespecialiseerde tweedelijns onderzoeken en behandelingen. Wij voorzien klanten in de gehele veterinaire sector zodat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunnen bieden. Het assortiment wordt steeds verder uitbreid met kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten.

Door samen te werken met hoogstaande leveranciers en partners kunnen wij de kwaliteit van onze supplies en services waarborgen. Door bundeling van krachten heeft onze veterinaire dienstverlening veel specialistische ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij de meest moderne apparatuur en technieken leveren.

Daarbij leveren wij ook diverse aanvullende diensten zoals drukwerk, verpakkingen en niet te vergeten onze technische service voor onderhoud en reparatie aan al uw apparatuur. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor al uw supplies en services. Als partner leveren wij niet alleen producten maar een totaalpakket voor de gehele veterinaire sector.

U kunt erop vertrouwen dat wij als professionele partner inspelen op ontwikkelingen en innovaties waarmee wij u in de dagelijkse praktijkvoering kunnen ondersteunen en voorzien van de juiste benodigdheden.


Onze technische service

Heine Optotechnik ontwikkelt en produceert een volledig assortiment hoog gekwalificeerde primaire onderzoeksinstrumenten voor dierenartsen en veterinaire specialismen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat al hun producten garant staan voor kwaliteit en zeer nauwkeurig diagnostisch onderzoek.

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!