Laboratorium / Praktijk

Welkom in de online shop voor Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services. Wij bieden producten en diensten voor een breed veterinair spectrum, van reguliere dierklinieken tot aan specialistische klinieken en (Universitair) Diergeneeskundig Centra.

Uitgelichte producten

No products found
Categoriëen

Leveranciers

Producten

    Geen producten gevonden
 

Laboratorium/praktijk

De webshop van Brocacef Supplies en Services Veterinaire Dienstverlening biedt een breed assortiment voor (onderzoeks)laboratoria en praktijkonderzoek. U vindt hier alle instrumenten, apparatuur, disposables en andere benodigdheden om diagnostische bepalingen en specialistisch onderzoek uit te voeren. Onze producten voor laboratorium en praktijk zijn ontwikkeld door specialisten uit de sector. De producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij bieden u een totaalpakket waarbij alle disciplines zich onder één dak bevinden.

Assortiment voor laboratoria en praktijken

We hebben een zeer uitgebreid assortiment met apparatuur, disposables en overige benodigdheden om onderzoek uit te voeren. Geschikt voor:

  • Klinisch-chemische bepalingen
  • Hematologische bepalingen
  • Bacteriologisch onderzoek
  • Parasitologisch onderzoek
  • Mycologisch onderzoek
  • Cytologisch onderzoek
  • Pathologisch onderzoek
  • Immunologisch onderzoek

U kunt in onze webshop gericht zoeken op vakgebied of productcategorie, zoals apparatuur, disposables, instrumenten en (praktijk)benodigdheden. Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact met ons op Wij ondersteunen en helpen u graag verder. Als partner van de veterinaire sector willen wij u ontzorgen en zijn wij actief bezig met de ontwikkelingen op veterinair gebied.


Neem contact op
 

Leveranciers supplies & services laboratoria en praktijken

Door samen te werken met hoogstaande leveranciers en partners kunnen wij de kwaliteit van onze supplies en services voor laboratoria en praktijken waarborgen. Door bundeling van krachten heeft onze veterinaire dienstverlening veel specialistische ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij de meest moderne apparatuur en technieken leveren. U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment medische benodigdheden van bekende leveranciers als Mach en MELAG.

Mach

Het Duitse merk Mach staat voor kwaliteit en is gespecialiseerd in het produceren en leveren van medische verlichting en camerasystemen. U profiteert van uitstekend licht voor vrijwel alle medische toepassingen. De samenwerking met industrieel ontwerpers levert functionele en effectieve oplossingen welke voldoen aan marktvereisten zoals kosteneffectiviteit, montage- en onderhoudsgemak en duurzaamheid.

Melag

MELAG focust zich op het leveren van kwalitatieve producten en apparatuur voor praktijkhygiëne en desinfectie. Hierbij bieden ze diverse systeemoplossingen, zodat dierenartspraktijken en klinieken de mogelijkheid krijgen om hun proces van desinfectie te optimaliseren en aan te passen aan individuele eisen en wensen. Als één van de grootste fabrikanten op het gebied van specialistische apparatuur bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Profiteer van onze aanvullende diensten

Naast het leveren van onderzoeksmiddelen, apparatuur en disposables voor laboratoria en praktijken, bieden wij ook diverse aanvullende diensten zoals drukwerk, verpakkingen en niet te vergeten onze technische service voor onderhoud en reparatie aan al uw apparatuur. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor al uw supplies en services. Als partner leveren wij niet alleen producten maar een totaalpakket voor de gehele veterinaire sector.

U kunt erop vertrouwen dat wij als professionele partner inspelen op ontwikkelingen en innovaties waarmee wij u in de dagelijkse praktijkvoering kunnen ondersteunen en voorzien van de juiste benodigdheden.

Bestel via onze webshop

U kunt de gewenste producten voor laboratorium- en praktijkonderzoek eenvoudig en veilig via onze online shop bestellen. Log in met uw persoonlijke account en kies de juiste artikelen. Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op. We maken deze dan voor u aan. Met uw account kunt u gemakkelijk producten online bestellen, uw opgebouwde bestelhistorie inzien, maar ook bestellingen opnieuw plaatsen (re-order), en eventueel uw gegevens aanpassen.


Onze technische service

Heine Optotechnik ontwikkelt en produceert een volledig assortiment hoog gekwalificeerde primaire onderzoeksinstrumenten voor dierenartsen en veterinaire specialismen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat al hun producten garant staan voor kwaliteit en zeer nauwkeurig diagnostisch onderzoek.

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet