Webinar lasertherapie bij paarden en gezelschapsdieren

 

GRATIS webinar lasertherapie

Lasertherapie bij paarden

Lasertherapie is effectief bij veel gezondheidsproblemen waar paarden aan lijden. Denk daarbij aan de behandeling van pijn in het algemeen, artritis, trauma en bevordering van wondgenezing. Wilt u meer weten over de inzet van lasertherapie bij paarden? Neem in dat geval deel aan het gratis webinar.

Dinsdag 15 juni 2021 • 19.00 uur (Midden-Europese zone). De lezing heeft een duur van ongeveer 25 minuten en wordt opgevolgd door een Q&A van eveneens 25 minuten.

Meldt u HIER aan

 

Lasertherapie bij gezelschapsdieren

Je hoort bijna nooit meer de vraag: “Werkt lasertherapie?” Nu is de vraag die wordt gesteld: “Wat zijn de nieuwste toepassingen van lasertherapie.” Bij gezelschapsdieren is het toepassingsgebied divers. Van versnelde genezing van fracturen en traumatische wonden tot het behandelen van aandoeningen van de mondholte zoals parodontitis en gingivitis. Maar ook chronische dermatologische aandoeningen zoals likgranulomen en pyotraumatische dermatitis kunnen uitstekend behandeld worden met lasertherapie. Wilt u meer weten over de inzet van lasertherapie bij gezelschapsdieren? Neem in dat geval deel aan het gratis webinar.

Woensdag 30 juni 2021 • 19.00 uur (Midden-Europese zone). De lezing heeft een duur van ongeveer 25 minuten en wordt opgevolgd door een Q&A van eveneens 25 minuten.

Meldt u HIER aan

Over de spreker: Dr. RIEGEL, DVM

Dr. Ron RIEGEL, DVM is medeoprichter van het American Institute of Medical Laser Applications. Een instituut gericht op onderwijs over alle soorten medische lasers in zowel de diergeneeskunde als andere beroepen in de gezondheidszorg. Hij schreef diverse artikelen en boeken over de anatomie van paarden en gezelschapsdieren, waaronder “Lasertherapie voor de paardenatleet”. Hij was co-redacteur van het leerboek: Laser Therapy in Veterinary Medicine – Photobiomodulation.

Per 1 augustus heeft UD Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services overgenomen. Namens het team van Brocacef Supplies & Services wensen we u het beste voor de toekomst. Heeft u naar aanleiding van deze pop-up nog vragen? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst van Brocacef Supplies & Services (T: 030 686 22 22 / E: extramuraal@brocacefsupplies-services.nl) of UD Vet (T: 030 241 4246 / E: info@ud-vet.nl)