Gezelschapsdieren

Welkom in de online shop van Brocacef Supplies & Services. Voor een uitgebreid aanbod veterinaire supplies en services speciaal voor gezelschapsdieren. De Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services levert producten en diensten aan onder andere reguliere dierenklinieken, specialistische klinieken en (Universitair) Diergeneeskundige Centra.

Categoriëen

Leveranciers

Producten

    Geen producten gevonden
 

UW PARTNER IN VETERINAIRE SUPPLIES & SERVICES

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment voor dierenartsen gericht op gezelschapsdieren. Apparatuur en instrumenten, disposables en andere benodigdheden voor de behandeling van bijvoorbeeld hond, kat, vogel, hobbymatig gehouden pluimvee, reptiel, amfibie, konijn, knaagdier en fret.

U kunt in onze webshop gericht zoeken op productcategorieën, zoals apparatuur, disposables, instrumenten en (praktijk)benodigdheden. Zo vindt u altijd de producten die u voor uw kliniek of praktijk nodig heeft.

Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen en helpen u graag verder. Als partner van de veterinaire sector willen wij u ontzorgen en zijn wij actief bezig met de ontwikkelingen op veterinair gebied.


Over ons
 

Benodigdheden voor gezelschapsdieren dierenklinieken

In Nederland worden ruim 4 miljoen honden en katten door particulieren gehouden. Maar ook andere huisdieren zoals hamsters, cavia’s, konijnen, knaagdieren en vogels. En tegenwoordig hebben mensen er steeds meer voor over om hun huisdier gezond te houden. Door ontwikkeling en onderzoek wordt steeds meer mogelijk. Specialistische behandelingen en operaties die om  kwalitatieve en hoogwaardige instrumenten en benodigdheden vragen.

Als dierenarts wilt u altijd de beste zorg kunnen geven. Wij leveren een uitgebreid assortiment producten en benodigdheden voor: anesthesiologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, diagnostiek, fysiotherapie, benodigdheden voor intensieve zorg, interne geneeskunde, klinische voeding, neurologie, oncologie, oogheelkunde, benodigdheden voor opname, tandheelkunde en voortplanting.

Om de kwaliteit van onze supplies en services te waarborgen, werken wij samen met hoogstaande leveranciers en partners. Door  deze bundeling van krachten heeft onze veterinaire diensterlening veel specialistische ervaring en kennis in huis. Dit maakt het mogelijk om meer te bieden voor ieder specialisme zoals oncologische chirurgie, leverchirurgie, KNO, neurochirurgie, orthopedie, thoraxchirurgie of urologie.

 

Uw partner in supplies & services

U kunt bij ons terecht voor apparatuur en benodigdheden voor eerstelijns diergeneeskunde en voor gespecialiseerde tweedelijns onderzoeken en behandelingen. Wij voorzien klanten in de gehele veterinaire sector zodat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunnen bieden. Het assortiment wordt steeds verder uitbreid met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

Daarbij leveren wij ook diverse aanvullende diensten zoals drukwerk, verpakkingen en niet te vergeten onze technische service voor onderhoud en reparatie van al uw apparatuur. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor al uw supplies en services. Als partner leveren wij niet alleen producten maar een totaalpakket voor de gehele veterinaire sector.

U kunt erop vertrouwen dat wij als professionele partner inspelen op ontwikkelingen en innovaties waarmee wij u in de dagelijkse praktijkvoering kunnen ondersteunen en voorzien van de juiste benodigdheden.


Over onze Technische Service

Het bieden van apparatuur voor betere zorg aan patiënten en hun baasjes is altijd de drijvende kracht geweest achter de productontwerpen en –ontwikkelingen van Midmark. Daarom streven zij er voortdurend naar om te ontdekken wat de innovatieve mogelijkheden zijn op het gebied van diergeneeskundige medische apparatuur.

Interesse in de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet