Drukwerk

U kunt terecht bij ons voor drukwerk als enveloppen, briefpapier en rekeningen tot aan meer specialistisch drukwerk als bijvoorbeeld thermische etiketten. Daarnaast kunnen wij u tevens ondersteunen in en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl.

 

Voor al uw veterinair drukwerk

Op zoek naar drukwerk op maat? Bij ons bent u aan het juiste adres voor gepersonaliseerde enveloppen, briefpapier, rekeningen en zelfs het meer specialistisch drukwerk zoals thermische etiketten.

Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij het ontwerpen en opmaken van uw drukwerk, evenals het bewaken van uw huisstijl.

Heeft u behoefte aan grote(re) oplages, maar beschikt u zelf niet over de benodigde opslagruimte, dan kunnen wij uw drukwerk voor u opslaan en op afroep bij u leveren in uw praktijk.

 

Onze diensten

Etiketten

Voor alle printers en diverse informatiesystemen beschikt Brocacef Supplies & Services over de vereiste etiketten. Ons assortiment bevat etiketten die geplakt kunnen worden op diverse ondergronden (flacons, tubes, glazen & kunststof medicijnflessen, karton en papier).

Wij leveren blanco etiketten die geschikt zijn voor de meest voorkomende etikettenprinters uit voorraad. Door de grote diversiteit aan type etikettenprinters en bijbehorende etiketten geven wij u ook graag advies op maat.

Ook kunt u bij ons terecht voor speciale etiketten met een permanente of semi-permanente lijmlaag. Wij denken graag met u mee. Op uw verzoek houden wij kosteloos uw bedrukte etiketten op voorraad. En als u ons vóór 12.00 uur een seintje geeft, dan kunnen wij de etiketten nog dezelfde dag versturen.

Tevens kunnen wij blanco etiketten die geschikt zijn voor de meest voorkomen etikettenprinters in de apotheek, uit voorraad leveren. Door de grote diversiteit aan type etikettenprinters en bijbehorende etiketten leveren wij ook advies op maat.

Gepersonaliseerd drukwerk

Het is mogelijk drukwerk op maat en geheel volgens uw specifieke wensen en vereisten (op) te maken en te leveren. U kunt hierbij denken aan diverse soorten drukwerk zoals kwitanties en rekeningen , enveloppen, briefpapier, A6-briefjes en/of promotionele items.

Bijvoorbeeld in het gewenste formaat en kleur en materiaal en bedrukking van uw voorkeur. Wij ondersteunen u bij het ontwerpen en opmaken van gepersonaliseerd drukwerk, evenals het bewaken van uw huisstijl.

Zakken, tassen en vouwdozen

Op zoek naar zakken, tassen en vouwdozen, volledig volgens uw huisstijl? Wij leveren wat u zoekt in verschillende materialen, modellen, formaten en bedrukkingen. Denk bijvoorbeeld aan zeer sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen en blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. Ook voor deze artikelen geldt dat wij grote oplagen voor u kunnen opslaan en op afroep kunnen uitleveren.

Interesse in onze Drukwerk diensten, een vraag of hulp nodig?

Heeft u interesse in één van onze producten of diensten en/of een specifieke vraag, dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van de Verkoopbinnendienst. Voor het bestellen van standaard drukwerk verwijzen wij u naar onze Brandportal. Hiervoor is een inlog vereist. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Bellen: 030 686 22 11

Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet