Contact

Het is onze ambitie om ons assortiment te blijven aanvullen met producten en diensten waar u behoefte aan heeft. Om u daarmee te kunnen ontzorgen in uw dagelijkse praktijk. Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services, of vragen over ons assortiment? Wij helpen u graag verder

 

Heeft u een vraag?

Contactgegevens

Straatweg 2
3604 BB Maarssen
Postbus 1558
3600 BN Maarssen

+31 30 686 22 22
info@ud-vet.nl

Veterinaire Dienstverlening; supplies & services voor uw dagelijkse praktijkvoering

 

Interesse in onze veterinaire dienstverlening?

Heeft u nog geen account?

U heeft inloggegevens nodig om producten te kunnen bestellen in onze webshop. Klik op ‘contact opnemen’ voor het aanvragen van een persoonlijk account.

Heeft u problemen met inloggen?

U kunt inloggen met uw debiteurennummer als gebruikersnaam of met het bij ons bekende e-mailadres. Het wachtwoord heeft u zelf na de eerste keer inloggen gekozen en is bij ons niet bekend. Klik op ‘wachtwoord aanvragen’ als u uw wachtwoord vergeten bent.

wachtwoord aanvragen

De voordelen van een account:

  • artikelen online bestellen
  • artikelen van uw interesse in een ‘wensenlijst’ plaatsen
  • opgebouwde bestelhistorie inzien
  • bestellingen opnieuw plaatsen (re-orderen)
  • uw persoonlijke gegevens aanpassen indien nodig

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.


Meer over ons

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet