Contact

Het is onze ambitie om ons assortiment te blijven aanvullen met producten en diensten waar u behoefte aan heeft. Om u daarmee te kunnen ontzorgen in uw dagelijkse praktijk. Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services, of vragen over ons assortiment? Wij helpen u graag verder

 

Heeft u een vraag?

Contactgegevens

Straatweg 2
3604 BB Maarssen
Postbus 1558
3600 BN Maarssen

+31 30 686 22 22
veterinair-bss@brocacef.nl

Veterinaire Dienstverlening; supplies & services voor uw dagelijkse praktijkvoering

 

Interesse in onze veterinaire dienstverlening?

Heeft u nog geen account?

U heeft inloggegevens nodig om producten te kunnen bestellen in onze webshop. Klik op ‘contact opnemen’ voor het aanvragen van een persoonlijk account.

Heeft u problemen met inloggen?

U kunt inloggen met uw debiteurennummer als gebruikersnaam of met het bij ons bekende e-mailadres. Het wachtwoord heeft u zelf na de eerste keer inloggen gekozen en is bij ons niet bekend. Klik op ‘wachtwoord aanvragen’ als u uw wachtwoord vergeten bent.

wachtwoord aanvragen

De voordelen van een account:

  • artikelen online bestellen
  • artikelen van uw interesse in een ‘wensenlijst’ plaatsen
  • opgebouwde bestelhistorie inzien
  • bestellingen opnieuw plaatsen (re-orderen)
  • uw persoonlijke gegevens aanpassen indien nodig

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.


Meer over ons

Per 1 augustus heeft UD Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services overgenomen. Namens het team van Brocacef Supplies & Services wensen we u het beste voor de toekomst. Heeft u naar aanleiding van deze pop-up nog vragen? Neem dan contact op met de commerciële binnendienst van Brocacef Supplies & Services (T: 030 686 22 22 / E: extramuraal@brocacefsupplies-services.nl) of UD Vet (T: 030 241 4246 / E: info@ud-vet.nl)