Assortiment

Welkom in de online shop van Brocacef Supplies & Services. Voor uw dagelijkse praktijkvoering vindt u bij ons een uitgebreid assortiment hoogwaardige apparatuur, instrumenten en toebehoren. En ook voor verpakkingen, disposables en drukwerk (op maat) kunt u bij ons terecht. 

Categoriëen

Vakgebieden
Leveranciers

Alle producten

    Geen producten gevonden

Interesse in de veterinaire dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

 

De producten en diensten van Veterinaire Dienstverlening

Voor uw dagelijkse praktijkvoering vindt u bij Brocacef Supplies & Services een uitgebreid assortiment disposables en gebruiksgoederen, voorheen bekend onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS). Daarnaast leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren. Voor onze kwalitatief hoogwaardige producten werken wij nauw samen met bekende en internationale leveranciers. Onze toegevoegde waarde ervaart u niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning.


Meer over ons

Per 1 augustus heeft UD-Vet de veterinaire activiteiten van Brocacef Supplies & Services (Vetin) overgenomen. Voor meer informatie over UD-Vet zie www.ud-vet.nl.

UD-Vet wil u van de beste service voorzien en beschikt over de juiste onderdelen en technische kennis om uw apparatuur te onderhouden en repareren. Onze service desk en landelijk netwerk van 25 opgeleide service technici staan graag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van de beste service? Vraag dan om de voordelen van een Serviceabonnement. Dan staan wij 24/7 voor u klaar en zijn binnen 4 tot 8 werkuren ter plaatse en kunt u profiteren van gratis vervangende apparatuur zodat u altijd verder kunt werken. Ook profiteert u van 20% of 25% korting op onze tarieven. U kunt onze Servicedesk en team van monteurs bereiken op 030-2414246 en via service@ud-vet.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, Stefan Donker via 0655890818 en Stefan@ud-vet.nl, Patrick Messchaert via 0612582344 en Patrick@ud-vet.nl, Rinske Knoop via 0623181834 en Rinske@ud-vet.nl of Remon van Rijn (directeur) via 0651191558 en Remon@ud-vet.nl.

Graag tot ziens!

Het team van UD-Vet