((ContentModule))

objectglaasjes testsimplets

Vertrouwd assortiment in een nieuw jasje

Sinds jaar en dag voeren wij een selectie producten dat altijd bekend stond onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS). Een assortiment disposables en gebruiksgoederen voor uw dagelijkse praktijk met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met ingang van heden noemen wij dit assortiment Brocaselect en met trots presenteren wij u het nieuwe en bijpassende logo. Hieraan kunt u voortaan de Brocaselect producten herkennen.  
 
Afgezien van de nieuwe naam en het nieuwe logo verandert er niets aan onze werkwijze, wij blijven voor u zoeken naar de beste selectie van artikelen die passen binnen het assortiment.
Ook met het Brocaselect assortiment zijn we samen klaar voor vandaag en morgen. 

Ag Cuffdruk meter voor nacosetube cuffdruk monitoring

Dienstverlening rondom feestdagen 2019


In verband met de feestdagen is de afdeling Contact & Support Veterinaire Diensten op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december om 16:00 uur gesloten.

Denkt u er aan uw bestelling voor 16:00 uur te verzenden?

Voor meer informatie over uw bestelling rondom de feestdagen verwijzen wij u naar de mailing die is verzonden op 10 december 2019.

Heeft u hierover vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Contact & Support Veterinaire Diensten via 030 – 245 24 44.

((ContentModule))

((ContentModule))

  • snel en flexibel
  • advies op maat
  • gratis verzending
  • topkwaliteit
  • veterinair partner
  • eigen servicedienst