((ContentModule))

((ContentModule))

Workshops

((ContentModule))

Workshops bij Vetin-Aacofarma: Uniek en praktisch

Vetin-Aacofarma organiseert regelmatig workshops. Deze kenmerken zich door een grote variatie in onderwerpen bestemd voor zowel dierenartsen als paraveterinairen/assistenten. Het unieke van de workshops is het gering aantal deelnemers en de praktische benadering. 
In verband met files worden de workshops over het algemeen gegeven van 14.00 uur tot 21.00 uur met complete verzorging van hapjes en drankjes.


Inschrijven voor een workshop

((ContentModule))

Interactief


Door het beperkt aantal deelnemers komt het interactieve karakter van de workshops zeer goed tot zijn recht.
Het  grote voordeel van de interactie is dat de dierenarts na deelname kan  terugkijken op een praktische, leerzame dag, waarbij hij/zij alle vragen  heeft kunnen stellen en de volgende dag meteen de kennis in praktijk  kan brengen.

((ContentModule))

 

Laparoscopie / arthroscopie


Sinds 2009 wordt deze workshop jaarlijks in het Duitse Bad Langensalza gegeven. De deelnemers zijn unaniem enthousiast.

Door het hands-on karakter van deze workshop is elke deelnemer in staat veel te oefenen met de technieken die bij laparoscopie en arthroscopie komen kijken.

Tijdens de praktische gedeelten van de cursus wordt gewerkt in groepen van 3-4 personen per tafel c.q. 'patient'. De indeling van de groepen vindt plaats op basis van reeds aanwezige kennis en ervaring. 

Zowel de beginnende, als de meer ervaren laparo- arthroscopist kan zodoende 'op niveau' aan de workshop deelnemen.

((ContentModule))

((ContentModule))

((ContentModule))

Komt u ook naar de workshop therapeutische laser?


Wilt u ook kennis maken met de therapeutische laser en alle behandelmogelijkheden? Schrijf snel in voor deze interactieve workshop want vol = vol.

Wilt u al eerder kennismaken met de apparatuur? aarzel niet en neem contact op met ons verkoopteam team en maak een afspraak voor een demonstratie bij ons in Boxtel of zelfs bij u in uw eigen praktijk.

Inmiddels zijn er al een aantal deelnemers aan de slag gegaan in de praktijk en met groot succes! Zij hebben kennis en ervaringen aan de hand van praktijkcases in een gebruikers-sessie gedeeld en de resultaten zijn verbluffend!

((ContentModule))

Workshop Reiniging, desinfectie en sterilisatie


De workshop reiniging, desinfectie en sterilisatie is volgens de deelnemers die deze al gevolgd hebben leerzaam en gezellig. De paraveterinairen nemen het reinigingsproces in de praktijk onder de loep genomen en kunnen hun conclusies trekken met betrekking tot het reinigingsprotocol. Er wordt meer dan voldoende bagage meegegeven om protocollen te schrijven.

((ContentModule))

((ContentModule))

((ContentModule))

Workshops tandheelkunde paard


In samenwerking met Dr. Wouter Demey en Dr. Chris Hannes organiseert Vetin regelmatig workshops tandheelkunde paard.

((ContentModule))

((ContentModule))

  • Patrick Messchaert
  • Verkoop buitendienst
  • Vetin
  • 06-12664483