Veel Vetin Voordeel? Dit zijn onze acties in oktober!

Iedere maand selecteren wij voor u een aantal producten die nieuw zijn in ons assortiment of artikelen die wij extra onder de aandacht willen brengen.

Voor het bepalen van leucocyten, nitriet, PH, eiwit, glucose, ketonen, urobilinogeen, bilirubine, bloed en soortelijk gewicht in de urine gebruikt u onze multistix urinestrips, nu deze maand extra voordelig!

Oralade is een elektrolytendrank met een speciaal ontwikkelde versie voor de kat. Benieuwd waarom dit product onmisbaar is in uw praktijk? Kijk hier voor meer informatie.

Voor het beschermen of versturen van uw objectglaasjes hebben wij een objectglashouder met dop of beschermhoes in ons assortiment opgenomen, deze kunt u per stuk bij ons bestellen en is geschikt voor het beschermen van twee objectglaasjes.

Onze speciale actieprijzen op het Ethicon hechtmateriaal zijn nog steeds geldig, vergeet niet om op tijd van deze korting gebruik te maken en schaf verschillende codes met extra veel korting aan.

BIj aanschaf van 12 kleefrollers krijgt u momenteel een handige ophangstrip voor bijverkoop aan de balie gratis meegeleverd!

K&K Symposium en K&K Assistentendag 2017

Oók dit jaar staat de laatste zaterdag van november in het teken van het Konijnen & Knaagdieren Symposium. Onze verkoopteams van Vetin-NL Pharma ontmoeten u graag in Arnhem.

Deze 12e editie wordt op 25 november georganiseerd in Burgers’ Zoo. Dit jaar is er óók Family & Friends, een uniek programma dat speciaal voor familie en vrienden van deelnemers aan K&K wordt georganiseerd. 

Het is opnieuw gelukt om invulling te geven aan een dag boordevol praktisch toepasbare kennis voor dierenarts én assistent!  Naast een plenair programma met lezingen zijn er keuzesessies met een tal van praktische onderwerpen. Maar ook verschillende 10-minuten casussen en een unieke lezing van Jan van Hooff: Opgroeien in een dierenpark - belevenissen van een jochie dat later gedragsbioloog werd. 

Onder de noemer: “Ook een gratis dier is duur!” wordt deze editie van K&K voor alle deelnemers afgesloten met een lezing over management en communicatie binnen de konijnenpraktijk gepresenteerd door Evert-Jan de Boer (DK Wilhelminapark) en Gerco Bosch (digiRedo). 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de site van Proveto.


Graag tot 25 november!

nooit meer intuberen!

Vetin heeft de oplossing:     v-gel larynx maskers

dé innovatie op het gebied van gasanesthesie en luchtwegmanagement bij konijn en kat:

• minimale dode ruimte
• minimale ademweerstand
• geen contact met larynx en trachea en sluit toch goed af
• geen beschadiging van voorste luchtwegen
• geen lekkage van anesthesie gassen
• zacht en flexibel materiaal om trauma te voorkomen


Dit klinkt u té perfect in de oren? Lees meer en vraag een gratis demonstratie aan van onze rayonmanagers.

VVS

Uw vaste lage prijs in de

      

Log snel in om de prijzen van de VVS producten te bekijken.

 

 
· Full Service · Top Quality · Excellent Teamwork

Vetin-Aacofarma bv

Vetin-Aacofarma bv levert instrumentarium en medische apparatuur aan dierenartspraktijken. 
We doen dit door een wereldwijde relatie op te bouwen met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten. Deze producten worden met toegevoegde waarde doorgeleverd aan dierenartspraktijken in binnen-en buitenland.
De toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle leveringen en een breed assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning in de vorm van het Medical Equipment Service Centre (MESC)
Daarnaast ziet Vetin-Aacofarma bv het als taak de dierenarts en paraveterinair support te geven in de vorm van praktische, interactieve workshops.

Wanneer u suggesties of verbeterpunten voor ons heeft, horen wij dit graag.

    

v-gel veilig / makkelijk

 

Nieuws

Kijk hier voor de laatste nieuwtjes van Vetin-Aacofarma bv. Dit kan een nieuw product zijn, nieuws over workshops, beurzen en congressen, medewerkers, etc.  

Bestelling plaatsen

Als u bent ingelogd, kunt u via de tab webshop uw bestelling plaatsen.

Wanneer u de artikelnummers al bij de hand heeft kunt u deze hier direct invoeren

Snel naar uw persoonlijke boodschappenlijst

Om uw bestelhistorie in te zien gaat u naar Uw Account
   

workshops bij Vetin-Aacofarma bv

Op een interactieve manier in klein verband uw kennis verbreden? Dat kan bij Vetin!


We hebben ook dit jaar weer diverse workshops in de agenda staan, bijvoorbeeld een meerdaagse workshop tandheelkunde paard op hoog nivo maar ook kennismaking met therapeutische lasertherapie behoren tot de mogelijkheden.

Schrijf snel in want vol = vol!