Autoclaven van Melag

Melag Euroklav 23VS+ 

S-klasse autoclaaf. Geschikt voor enkelvoudig verpakt massief instrumentarium (laminaat, stericprepe of container). Ook eenvoudige holle instrumenten/slangen (minimale diameter holle ruimte 5mm) kunnen geautoclaveerd worden. De Euroklav 23VS bouwt met behulp van een vacuümpomp gefractioneerd de keteldruk op, waarmee in aanloop naar de sterilisatie-run de lucht zo veel mogelijk uit (verpakt) instrumentarium verwijderd wordt. De vacuümpomp zorgt ook voor een na-vacuüm droogprogramma.

Melag Vacuklav 24B en 24 BL+ 
B klasse autoclaven die geschikt zijn voor de sterilisatie van gecompliceerd dubbel verpakt instrumentarium met lange holle ruimtes en complexe mechanieken zoals instrumenten voor artroscopie/laparoscopie, oogheelkunde, lange slangen etc.

De Melag Vacuklav 24B beschikt over een zware vacuümpomp die zorgt voor een meervoudig gefractioneerd voor-vacuüm om de lucht uit de ketel én het verpakte instrumentarium te trekken. Daarnaast geeft de vacuümpomp een intensief na-vacuüm droogprogramma.
De Melag Vacuklav 24BL beschikt over een grotere ketelinhoud. De lengte van de ketel bedraagt 60 cm. Dit is 15 cm langer dan de standaard ketellengte van de Melag Autoclaven.

Voor meer informatie of prijsinformatie, kunt u contact met ons opnemen

Terug naar het Productinformatie overzicht