Workshop therapeutische laser

Voor de vierde keer Inmiddels heeft Vetin-Aacofarma bv Dr John Godbold uit Tennessee (USA) bereid gevonden om deelnemers in één workshop kennis te laten maken met laser behandelingen.

Op 6 november 2014 zal hij weer in Nederland zijn en in onze trainingsruimte in Boxtel de deelnemers een goed beeld geven van alle mogelijkheden van de laserapparatuur.

Iedereen krijgt de mogelijkheid de apparatuur uitgebreid te testen.

U kunt kiezen voor een middagsessie met een hapje achteraf of een avondsessie met een hapje vooraf.

Wilt u ook kennis maken met de laserapparatuur? Neem contact op met ons verkoopteam team en maak een afspraak voor een demonstratie bij ons in Boxtel of zelfs bij u in uw eigen praktijk.

Wilt u er graag bij zijn? Schrijf nu in vol = vol

Ook een workshop bij Vetin-Aacofarma bv bijwonen? Kijk in de agenda.

deelnemers laser1.jpg
deelnemers laser2.jpg
deelnemers laser3.jpg
deelnemers laser4.jpg
deelnemers laser5.jpg
deelnemers laser6.jpg
deelnemers laser7.jpg
deelnemers laser8.jpg
John en Lars.jpg
 

quote tevreden klant

 Nadat we een mailing verzonden om dierenartsen uit te nodigen deel te nemen aan de workshop therapeutische laser 2014 kregen we het volgende bericht van een tevreden gebruiker die een paar jaar geleden al over is gegaan tot aanschaf van een terapeutische laser:
" Ik als lonely wolf kan stellen dat ondanks het een investering is geweest deze is terug verdient..... en sterker: het werkt ook nog eens!

Alles wat zwelt of dat gaat doen... of alles waar ' itis'  achter staat of gaat komen geeft het verlichting. 

Al met al een fantastische profylactische en helpende helende tool en daarmee eigenlijk onmisbaar in elk diergeneeskundig instituut!"  

Laser apparatuur