komt u ook naar de workshop therapeutische laser?

Wilt u ook kennis maken met de therapeutische laser en alle behandelmogelijkheden? Schrijf snel in voor deze interactieve workshop want vol = vol

Wilt u al eerder kennismaken met de apparatuur? aarzel niet en neem contact op met ons verkoopteam team en maak een afspraak voor een demonstratie bij ons in Boxtel of zelfs bij u in uw eigen praktijk. 

Inmiddels zijn er al een aantal deelnemers aan de slag gegaan in de praktijk en met groot succes!

Zij hebben kennis en ervaringen aan de hand van praktijkcases in een gebruikers-sessie gedeeld en de resultaten zijn verbluffend! 

Ook een workshop bij Vetin-Aacofarma bv bijwonen? Kijk in de agenda

quote tevreden klant

 Nadat we een mailing verzonden om dierenartsen uit te nodigen deel te nemen aan de workshop therapeutische laser kregen we het volgende bericht van een tevreden gebruiker die een paar jaar geleden al over is gegaan tot aanschaf van een terapeutische laser:

" Ik als lonely wolf kan stellen dat ondanks het een investering is geweest deze is terug verdient..... en sterker: het werkt ook nog eens!

Alles wat zwelt of dat gaat doen... of alles waar 'itis'  achter staat of gaat komen geeft het verlichting. 

Al met al een fantastische profylactische en helpende helende tool en daarmee eigenlijk onmisbaar in elk diergeneeskundig instituut!"  

veiligheid boven alles

 

ook voor exoten