Workshop therapeutische laser

Voor de vijfde keer Inmiddels, heeft Vetin-Aacofarma bv Dr John Godbold uit Tennessee (USA) bereid gevonden om deelnemers in een workshop kennis te laten maken met therapeutische laser behandelingen.

Op 21 mei 2015 was hij weer in Nederland in onze trainingsruimte in Boxtel om de deelnemers een goed beeld geven van alle mogelijkheden van de laserapparatuur.

Iedereen kreeg de mogelijkheid de apparatuur uitgebreid te testen. 

Inmiddels zijn er al een aantal deelnemers aan de slag gegaan in de praktijk  en met groot succes!


Zij hebben kennis en ervaringen aan de hand van praktijkcases in een gebruikers-sessie gedeeld en de resultaten zijn verbluffend! 

Wilt u ook kennis maken met de laserapparatuur? Neem contact op met ons verkoopteam team en maak een afspraak voor een demonstratie bij ons in Boxtel of zelfs bij u in uw eigen praktijk. 


Ook een workshop bij Vetin-Aacofarma bv bijwonen? Kijk in de agenda.

  

quote tevreden klant

 Nadat we een mailing verzonden om dierenartsen uit te nodigen deel te nemen aan de workshop therapeutische laser kregen we het volgende bericht van een tevreden gebruiker die een paar jaar geleden al over is gegaan tot aanschaf van een terapeutische laser:

" Ik als lonely wolf kan stellen dat ondanks het een investering is geweest deze is terug verdient..... en sterker: het werkt ook nog eens!

Alles wat zwelt of dat gaat doen... of alles waar 'itis'  achter staat of gaat komen geeft het verlichting. 

Al met al een fantastische profylactische en helpende helende tool en daarmee eigenlijk onmisbaar in elk diergeneeskundig instituut!"  

veiligheid boven alles

 

ook voor exoten

Laser apparatuur