Workshop therapeutische laser

Voor de vierde keer Inmiddels, heeft Vetin-Aacofarma bv Dr John Godbold uit Tennessee (USA) bereid gevonden om deelnemers in een workshop kennis te laten maken met therapeutische laser behandelingen.

Op 6 november 2014 was hij weer in Nederland in onze trainingsruimte in Boxtel om de deelnemers een goed beeld geven van alle mogelijkheden van de laserapparatuur.

Iedereen kreeg de mogelijkheid de apparatuur uitgebreid te testen. 

Inmiddels zijn er al een aantaldeelnemers aan de slag gegaan in de praktijk met groot succes.

Wilt u ook kennis maken met de laserapparatuur? Neem contact op met ons verkoopteam team en maak een afspraak voor een demonstratie bij ons in Boxtel of zelfs bij u in uw eigen praktijk.

Op 21 mei 2015 staan er weer twee workshops gepland:

middagsessie 14.00 - 17.00 uur
avondsessie   19.00 - 22.00 uur
           
bij beide workshops is het diner gratis.
 
Wilt u er graag bij zijn? Schrijf nu in vol = vol

Ook een workshop bij Vetin-Aacofarma bv bijwonen? Kijk in de agenda.

  
 

quote tevreden klant

 Nadat we een mailing verzonden om dierenartsen uit te nodigen deel te nemen aan de workshop therapeutische laser 2014 kregen we het volgende bericht van een tevreden gebruiker die een paar jaar geleden al over is gegaan tot aanschaf van een terapeutische laser:
" Ik als lonely wolf kan stellen dat ondanks het een investering is geweest deze is terug verdient..... en sterker: het werkt ook nog eens!

Alles wat zwelt of dat gaat doen... of alles waar ' itis'  achter staat of gaat komen geeft het verlichting. 

Al met al een fantastische profylactische en helpende helende tool en daarmee eigenlijk onmisbaar in elk diergeneeskundig instituut!"  

Laser apparatuur