* = Verplichte velden

Televet 100 ECG apparatuur

Bij het maken van een ECG met traditionele apparatuur is de dierenarts beperkt tot het registreren van een ECG bij het dier in rust. Bovendien is er over het algemeen alleen, al dan niet veterinair ‘geadapteerde’, humane apparatuur en software beschikbaar.

Met de Televet 100 is het mogelijkheid ECG’s te registeren bij dieren in beweging. Dit biedt de mogelijkheid hartritme stoornissen en afwijking te diagnosticeren, niet alleen bij het dier in rust maar ook tijdens beweging of (intensieve) training. Het systeem biedt met twee kanalen de mogelijkheid tot 3 of 6 afleidingen (Einthoven I, II, III en Goldberger aVR, aVL, aVF)

De Televet 100 is een veterinair ontwikkeld systeem en geschikt voor grote en kleine huisdieren. Het geeft betrouwbare ECG registraties in rust én tijdens arbeid. Ook tijdens intensieve training wordt een ECG van uitstekende kwaliteit geregistreerd.

In de telemetrie mode wordt het real time ECG op laptop of PC weergeven. De signaal transmissie vindt plaats via Bluetooth. In vrije ruimte is er een bereik tot 100 meter.

In de holter mode wordt het ECG ‘wegeschreven’ naar een memory card. Dit biedt de mogelijkheid het ECG gedurende maximaal 30 uur te registreren en op te slaan. Hierbij is het niet nodig dat er verbinding met de PC is. Lezen en analyseren kan achteraf plaats vinden. Wél kunnen de holter mode én de telemetrie mode parallel aan elkaar gebruikt worden. Wanneer tijdens telemetrie de SD card in de holter geplaatst is wordt er altijd een ECG geregistreerd.

De software van het systeem maakt het mogelijk het ECG op elk moment te lezen, te printen en te e-mailen voor een eventuele second opinion.

Met de Televet 100 beschikt u over een uniek veterinair systeem voor zowel telemetrische als holter ECG registratie ten behoeve van diagnostiek. Daarnaast kan de Televet 100 gebruikt worden voor het monitoren van intensive care patiënten en medicatie monitoring. Er is sofware beschikbaar waarbij de transmitters van 4 patiënten op één beeldscherm simultaan te beoordelen zijn.

De Televet100 bestaat uit:

Transmitter (zender), bluetooth klasse 1 ontvanger, 256Mb SD memory card, Televet software, 40 stuks ECG electrodes, bescherm tasje voor transmitter en een aluminium transportkoffer.

De patiëntkabels worden apart geleverd, er kan gekozen worden voor een patiëntenkabel kleine huisdieren en/of een patiëntenkabel paard.

Terug naar het productinformatie overzicht

2 weken gratis op proef

 


Om u kennis te laten maken met de Televet 100 en zélf te ervaren hoe prettig het systeem werkt, bieden wij u de Televet 100 (incl. laptop) gratis 2 weken op proef aan!

Wanneer u het formulier links op deze pagina invult, neemt uw rayonmanager
contact met u op om een en ander af te spreken.