Full Service door het Medical Equipment Service Centre

Giel Hornix

Mark Koolen

Full Service door het

Medical Equipment Service Center

De goed uitgeruste dierenartsenpraktijk beschikt steeds meer over een groot aantal, veelal elektronische, apparaten en instrumentarium.
De technische ontwikkeling staat niet stil en in de toekomst zal het gebruik van complexe medische apparatuur alleen maar toenemen.
Veel apparatuur vraagt op zijn tijd onderhoud en een technische check up. Of het nu gaat om het installeren van een autoclaaf, het kalibreren van een infuuspomp of olie verversen van de compressor van een tandheelkundige unit, tijdig en vakkundig uitvoeren van deze werkzaamheden draagt bij aan de levensduur van uw apparatuur en kan storingen voorkomen.

Om u de service te kunnen leveren die we beloven, staan onze 2 Medical Equipment Technicians. Giel Hornix en Mark Koolen, graag voor u klaar en  vormen zij samen het MESC.

Vetin-Aacofarma bv neemt u de zorg voor uw apparatuur uit handen.


MESC contact / reparatieaanvraag / onderhoudsabonnement

Wilt u meer weten over de service die het MESC u kan bieden, neem contact met ons op. Voor informatie over een onderhoudsabonnement  of onderhoud in het algemeen, klik dan voor het formulier onderhoudsabonnement.
Een melding van een reparatie kunt u doen via het formulier reparatieaanvraag.

MESC komt naar u toe